Renovatie

Algemene Bouwwerken Van Uytven (Bouwteam Van Uytven) uit Lokeren voert bijna alle renovatiewerken uit aan woningen en appartementen.
Het betreft zowel kleine als grote projecten en we voeren die altijd uit zoals u dat wenst. Natuurlijk blijven we binnen het afgesproken budget.

Reken dus op Bouwteam Van Uytven voor uw rioleringswerken, funderingswerken, betontrappen, pleisterwerken, chappen, vloeren en het steken van stalen steunbalken. Bovendien voorzien we ook waterleidingen en afvoersystemen.

Bouwteam Van Uytven  uit Lokeren staat garant voor de realisatie van uw grote en kleine verbouwing. Wij waarborgen een professionele aanpak en een perfecte afwerking. De gebruikte materialen zijn altijd van prima kwaliteit zodat u er vele jaren van zal genieten. Bovendien laten we uw huis altijd proper en opgeruimd achter zodat u meteen kan genieten van het resultaat.

Indien u ons wilt bereiken of een gratis offerte wenst, klik dan door naar de contactpagina. Naast renovatie doen wij ook nieuwbouw en bieden we nog tal van andere diensten aan. Op de homepage ontdekt u wie de drijvende kracht is achter dit dynamische bedrijf.